Miért legyünk tagok?

– Általánosságban három dolgot mindenki tud és elismer, hogy szakszervezet nélkül cégünknél a béremelésre javaslat nem létezik, valamint az üdülőinkben igen olcsón és kulturált jó körülmények között pihenhetünk, harmadszorra azonnali segélyben részesülnek a rászorulók.
– Szakszervezetünk záloga annak, hogy olyan megállapodások jöjjenek létre, amelyek többletjuttatást adnak a törvényhez képest.
– Elmondhatjuk hogy cégünk vezetőivel több évtizede jó a munkakapcsolat, valamennyi törvényi változást tárgyalások útján, nagyválasztmányi javaslattal vezetjük be, illetve alkalmazunk.
– A kollektív szerződésünk, ahol a törvények lehetővé teszik, az előírásoknál kedvezőbb feltételeket biztosítanak a munkavégzéshez a munkavállalói jogok gyakorlásához
– A tárgyalások során olyan határozatok nem jöhetnek létre, melyek hátrányosak lehetnek a szakszervezet vagy dolgozóink számára. A szakszervezetünk véleménye vagy befolyásoló képessége megkerülhetetlen.
– Az Európai Unióban a szakszervezetek erősebbek, mint azon kívül, az EU-ban is működik Szociális Bizottság.
– A magasabb életszínvonal elérése ma a kemény kollektív alkuk eredménye.
– A munkáltatóval egyénileg megegyezni nem lehet, ezért fontos az összefogás és a szakmai-szakszervezeti egység.
– Az egyszerű ember nincs felkészülve a konfliktusokra, sőt azt nem is tudja kezelni, ezért feloldásában segítségre van szüksége.

Compare listings

Compare